Parametry techniczne Kotleciarka P 0,37 kW, U 230 V
| Napięcie | U : 230 V |
| Materiał | stal nierdzewna |
| Producent | Victor |
| Wymiary(WxDxH) | 500x310x500 [mm] |
| Moc elektryczna | Kw:0,37 |
| Waga | 20 [kg] |
Kotleciarka Stalgast to idealne rozwiązanie dla gastronomii, restauracji i małych lokali, które poszukują wydajnego urządzenia do rozbijania mięsa. Ta profesjonalna maszynka do rozbijania mięsa gwarantuje szybkie i precyzyjne przygotowanie kotletów schabowych, drobiowych i wołowych. Dzięki solidnej konstrukcji i wysokiej jakości materiałom, kotleciarka do mięsa Stalgast jest trwała, niezawodna i łatwa w czyszczeniu.
Urządzenie do rozbijania mięsa usprawnia pracę w kuchni, zapewniając równomierne rozbicie mięsa bez uszkadzania jego struktury. Kotleciarka Stalgast to doskonały wybór dla szefów kuchni, którzy cenią sobie oszczędność czasu i perfekcyjne efekty. Steker do mięsa to niezbędny sprzęt w każdej profesjonalnej gastronomii.
Wysyłka: GRATIS na terenie Polski
Maszy pytania? Zapytaj eksperta Sklepu Kucharza! ![]()
Kotleciarka, maszynka do kotletów, urządzenie do kotletów, kotleciarka Stalgast, steker do mięsa
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.