Strona główna » Porady ekspertów

Porady ekspertów

Zobacz porady ekspertów gastronomii

Wyszukaj artykuł korzystając z naszej wyszukiwarki

Wyposażenie stołówek i kuchni zbiorowego żywienia

Wyposażenie stołówek i kuchni zbiorowego żywienia

Jak wybrać wyposażenie do kuchni zbiorowego żywienia? 

Profesjonalne wyposażenie stołówek szkolnych, pracowniczych i kuchni zbiorowego żywienia w Olsztynie i na Warmii i Mazurach to gwarancja sprawnej pracy i wysokiej jakości posiłków. Oferujemy meble gastronomiczne, urządzenia chłodnicze, piece konwekcyjno-parowe oraz akcesoria, które ułatwiają codzienną pracę w każdej stołówce. Skontaktuj się z nami i wyposaż swoją kuchnię w niezawodny sprzęt gastronomiczny dopasowany do potrzeb Twojej placówki.

 

Jaki piec konwekcyjno-parowy wybrać?

Jaki piec konwekcyjno-parowy wybrać?

Piec konwekcyjno-parowy to nieodzowny element nowoczesnej gastronomii, który znajduje szerokie zastosowanie w lokalach serwujących jedzenie na dużą skalę. Zarówno restauracje,cateringi, stołówki szkolne, pracownicze czy hotele korzystają z jego funkcjonalności, by podnieść jakość potraw i zoptymalizować procesy kuchenne. Dlaczego warto postawić na piec konwekcyjno-parowy w gastronomii? Odpowiedź znajdziesz w poniższym artykule.

Deser Zabajone z Owocami - przepis

Deser Zabajone z Owocami - przepis

ZABAJONE Z OWOCAMI - Jak zrobić pyszny deser z owocami? Zabajone z owocami, to pyszny, elegancki i orzeźwiający deser, przypominający pełnię lata. Bardzo prosty do przygotowania i idealny do serwowania w restauracjach, cukierniach, kawiarniach oraz podczas wyjątkowych uroczystości domowych.

Krem z Ziemniaka w Wersji Wykwintnej - przepis

Krem z Ziemniaka w Wersji Wykwintnej - przepis

KREM Z ZIEMNIAKA - Jak zrobić krem z ziemniaka w wersji wykwintnej? Zobacz sprawdzony przepis. Zupa krem jest prosta w przygotowaniu. Kojarzy się raczej z tradycyjną, domową potrawą, jednak w wersji wykwintnej, proponowanej przez doradców kulinarnych STALGAST, zrobi prawdziwe WOW na talerzu!

Wątróbka drobiowa - przepis

Wątróbka drobiowa - przepis

WĄTRÓBKA DROBIOWA - Jak zrobić pyszną wątróbkę? Zobacz sprawdzony przepis. Ten przepis idealnie sprawdzi się w restauracjach oraz domowych kuchniach, gdzie eksperymenty kulinarne są miło widziane.

 

Filet z kaczki - przepis

Filet z kaczki - przepis

FILET Z KACZKI - Jak zrobić przepyszną pieczoną kaczkę? Zobacz najlepszy przepis doradców kulinarnych. Kaczka jest rzeczywiście fantastyczna! Mieliśmy okazję jeść ją przy okazji warsztatów kulinarnych PLATING - Sztuka Serwowania Dań na Talerzach. Danie jest idealne do serwowania w restauracji oraz podczas świąt, czy wystawnych obiadów domowych.

Przejdź do strony głównej
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu
zamknij
Kontrast
Wielkość tekstu
Wysokość linii
Odstęp liter
Kursor
Skala szarości
Ukryj obrazy
Czytelna czcionka
Wyłączenie animacji
Wyrównanie tekstu
Nasycenie
Podkreśl odnośniki
Czytnik ekranu
Zresetuj wszystkie ustawienia